malvaadele

Blonddd

Har varit i både Uppsala och Stockholm idag för att fixa håret. Som ni kanske ser så är det mycket ljusare, eller ja blont. Men bilden ger det verkligen inte rättvisa då det är mörkt och allmänt dålig belysning. Kan visa bättre imorgon istället! Mamma och jag är hema själva ikväll då pappa har något nattpass på Storvreta cupen. Så jag ade tänkt att bara vara hemma och ta det lugnt med henne och kolla på Fanny och Alexander. Bästa!

Stockholm

Kom nyss hem från Stockholm med mamma och syster, fick endast med mig vårplagg. En beige Barbour och en pälskrage från Hollies. Snart lär ju affärerna få in helt vanliga låga vita converse också! en sak jag saknar som är bra att ha under vår/sommar..

Julafton

Lite bilder från igår. Julbord, Kalle Anka, tomten, presentleken med mera. Bästa

Klackarna till nyår

Dessa kom igår, trodde aldrig att jag skulle hinna få dom då det gått nästan en mådan sen jag beställde dom men nu så! haha dom väldigt små i storleken som det tyvätt kan vara på klackar ibland, får inte ens i hela hälen faktiskt så jag ska lämna in dom till skomakaren idag och hoppas på att hen kan göra något åt saken, möjligen tänja några milimeter eller mer. Dom är i alla fall väldigt fina så jag har inte mage att skicka tillbaka dom oavsett om jag kan ha dom eller inte, och ännu finare i verkligheten om ni frågar mig.

Carolina Gynning

Åh älskar henne, och hennes konst är det finaste jag vet. Det är några av hennes tavlor som jag tycker lite extra om- Free Mind, Make peace with your past och Life I. Hade heller inte tackat nej till ett kuddfodral eller ett par vinglas.

20:12

Börjar känna mig lite torr här men min vardag är nog inte av intresse för någon nu, bara mycket skola. Men snart lov!! Jag är taggad minst sagt.

Några timmar försent

Tror jag att jag har tid att äta eller? alltid prio ett.. ska i alla fall förtsätta vara en ambitiös pluggare nu hela kvällen. Later

Nya träningsskor kanske

Mina gympaskor blev ju nyss snodda i skolan, väldigt irriterande! Hur som heslt, då får jag väl lov att skaffa mig ett par nya, vet inte vilka dock. Dom jag hade innan var ett par  Reebok Realflex Fusion Training. Nöjd med dom men om jag ändå måste köpa nya så kan jag väl lika gärna hitta ett par som är lite bättre, lite snyggare. Så får du som tog dom lunka runt i mina svettiga rester. Kanon :)

Nyårsklänningen

När man talar om trollen..nyårsklänningen kom nyss. När jag först skulle sätta på mig den trodde jag att de var omöjligt, men den tänjer ut sig lite. Väl på så passar den, i alla fall storleksmässigt. Jag tycker att den är fin, och ingen annan lär ju ha en precis lika dan så jag lär behålla den. Vad tycker ni, gillar ni den? :)

Söndag

Träffade Ines och Vera igår, saknade tjejer! Vi begav oss till ett krök med skönt folk. Jag och Vera åkte dock till Storvreta senare till ett annat ställe och sov hos mig. Bra kväll med bra människor

Sequin lingerie

Har varit på Gräby med mamma hela förmiddagen, handlat lite julklappar men även kubbat mig fram till den sista bhn haha. Skulle gärna sy om den lite inuti pga för mycket vadd men det skulle tydligen bli väldigt svårt enligt mor, fan. Den är fin att titta på i alla fall.

Upp