malvaadele

Holiday Lingerie

(bildlänkar)

H&Ms nya kollektion med underkläder är väldigt fin, är dock lite tveksam kring "super-push up?" om det innebär bombshell så kanske jag inte är så sugen på de men fina är dom i alla fall. Speciellt den glittriga som jag blev taggade på direkt, men självklart var mina storlekar slut. 

Room

Vet inte vad jag tänkte när jag bestämde mig för att flytta sängen idag. Känns som att jag har en halv kvadratmeter kvar typ, ska bestämt riva min systers vägg och bara utöka våra rum till ett ända stort, till mig. 

SHM

Ja det var galet, ja jag kan dö lycklig efter In My Mind live.

Svar

älskar din stil! ungefär hur mycket kostar den svarta micheal kors väskan? :) och i ett inlägg för någon dag sen la du upp en bild på vad du hade på dig, en svart stickad v-ringad tröja. Var är den stickade tröjan ifrån? :)

Sv: Tack så mycket! Runt 3 000, men jag vet inte exakt. Har sett den på Rådhuset nyligen, gå och kolla där! Koftan kommer från H&M.


Vad kostar den gröna jackan? Vad ifrån är topparna?

Sv: Den kostar 3 600. Minns inte alla riktigt men de var bara från större modehus, bla Maison Martin Margiela och Marc by Marc. 


Varifrån är den beiga kappan?

Sv: Ted Baker

Vår inspiration

Coats
boots


Tops
Accesoar

Har suttit och klippt och klistrat i något som känns som en evighet, och inte lite fina grejer fick jag ihop heller. Om ni frågar mig nu i efterhand så hade jag alla gånger valt Tory Burch stövlarna framför mina primeboots..ni vet hur den där ångern känns.

Svar

koftan du har på dig är riktigt fin:) vart har du köpt den ? (angående detta inlägg)

 Sv: Den kommer från Ti Mo!


Hur mycket pengar spenderar du på kläder varje månad? Pluggar du mycket? Har du bra betyg hittills?

Sv: Helt olika, ibland har man så mycket saker som man behöver handla, ibland inget alls egentligen. Men jag gör väl som minst av med barnbidraget varje månad sen kan jag ibland få en del utöver det beroende på om det är något som jag behöver. Tex jacka, skor, eller som nu en nyårs klänning. Men i allmänhet så är det ju tänkt att jag ska betala "shopping" själv och möjligen tjäna egna pengar, typ jobba men det gör jag dock inte, har inte ansträngt mig i att hitta något.

Och det där med betyg, jag har ju då inte fått betyg i alla ämnen än men det ser väl helt okej ut, vissa ämnen bättre än andra om man säger så. Och nej jag är rätt dålig på att plugga, stressar kvällen innan. Måste skaffa mig lite pluggteknik.


Jag svarar oftast på kommentarer i inläggen så om ni har frågat något, gå tillbaka och kolla!Swedish House Maffia

Heej på er! jag är i desperat behov av en SHM biljett till den 24/11 16+. Om ni känner någon som säljer så får ni mer än gärna höra av er till mig!

Smoothie

Någon frågade vad jag har i mina smoothies, kan hända att jag svarade på det men vi kan ta det här också. Oftast jordgubbar, hallon, mango och vaniljyoghurt. Yes, och med havtorn på så blir ännu bättre. Man kan ha proteinpulver i också, någon av dom ovan passar extra bra. Goda är dom med!

Upp