malvaadele

Sushi

Gjorde 80 bitar sushi med Signe i måndags, tror ej att jag behöver något mer på ett tag.

Hjässan

Lite då och då får jag för mig att jag vill ha tillbaka mitt bruna hår som jag varit van vid så länge jag kan minnas, men förra året fick jag för mig att det skulle bli ljusare (och det ångrar jag inte) för jag gick från mörkbrun till mellanbrun vilket var finare. Men nu har det bara gått ut för, jag har varit hos frissan ex antal gånger bara för att ljusa upp det lite ytterligare och nu ser det ut såhär, en korsning mellan blont, ljusbrunt och guldigt. Är relativt nöjd med min hårfärg men jag älskar frotfarande brunt. Någon som har en klok åsikt?

Fur

Ganska fin är den fuskpälsen ändå, bara det att den är så kort.. Kan visa den i ett annat inlägg men för tillfället är kameran död och laddaren är spårläst försvunnen.

Mylovebasket

Mylovebasket

Mylovebasket

Allt här är i allra högta grad min smak (såklart), så här kan ni följa mig om ni är intresserade! Kom på mig själv med att ha minst häften herrplagg haha, men det kanske finns några killar här ibland eller bara tjejer som mig, tycker det är minst lika kul med snygga herrkläder..

Nyår

New Year
Måste man vara svart på nyår? nej det tycker jag inte. Gjorde ett litet collage mest för att inspirera, jag har redan hittat (typ) vad jag vill ha på mig, men det är ju ett tag kvar så jag hinner säkert ändra mig..

New Bag

Klackar Weekday, topp STOCKH LM, Dr.Denim legging. (Ja, killen på carlings var väldigt tydlig med att det inte var riktiga jeans)

Äntligen har jag införskaffat mig något jag verkligen behöver. En vanlig,snygg, svart väska. Den må ha varit ett par veckor försenad men vad jag kan se så var det värt det. Från Asos!

Den här dagen har förövrigt varit för lång och för tung, spanska prov och en hel eftermiddag av strömavbrott hemma, men inte ens då kunde jag ta tag i plugget. Och dom här jäkla skorna, jag har såklart inte använt dom ute nu pågrund av den öppna tån. Varför öppen tå!!

Dolomite

Dolomite jacka, HPI of Sweden mössa. Det märks att det börjar bli kallt, i alla fall på mig haha..men det stör mig inte, jag snarare längtar till December.

Veckans jobbaste dag är kommen

Igår var jag i Stockhom med Mamma och lillasyster, kan visa imorgon vad jag fick med mig! Hela den här helgen är egentligen ämnad åt plugg men jag har bara skjutit upp det. Sen kom söndagen och nu är jag så illa tvungen att ta tag i eländet.

Upp