malvaadele

Kvalborg

Blir inget direkt firande för min del, förstår inte hur man orkar köra alla dagar runt valborg. Ska åka iväg ett tag nu iallafall för lite lugnare häng.

Jackets

kavaj/jacka/tweed, whatever dom är alla olika. Den vita från ZARA köpt förra året och två nya. Vill gärna ha den lila på valborg, det enda som gör mig osäker är vädret, vad för skor/ytterkläder passar? hur som helst är man nog inte ute så mycket på kvällen så, jag klarar mig nog i något tunt. 

The Carrie Diaries

Godmorgon på er. Jag ligger i sängen och tittar på senaste avsnitten av the Carrie diaries, har inte haft tid med det förut, kanske inte har det nu heller egentligen men men. Ska dra mig in till stan med mamma när dom öppnar för att fixa lte saker.

Nighty

Turkisk yoghurt, torkade tranbär, rostade mandlar, valnötter och honung. Ah maj gad. Ni fattar, och nu måste jag plugga lite sen sova. Nighty

Denim + vita byxor

Fint, och i allra högsta grad vårigt. Mina outfits blir dess värre inte som planerade nu då vädret fortfarande är något av en dramaqueen, när jag vaknar så spöregnar det bara. skitsamma, sar förövrigt bara haft en lektion idag och det var nationella Svenska del 1, gick jätte bra tror jag. 

Unicorn

Denna fina lilla fårkrage kanske jag borde byt ut min räv med, den är nämligen mer socialt accpeterad då det inte ligger så mycket djurplågeri bakom den, eller inget alls i detta fall. 

VOGUE

Sitter i sängen och skumläser lite med mitt te. Måste egentligen återgå till pluggandet, känner mig inte redo för den här veckan, kan inte fokusera på mina uppgifter när jag har andra tankar i huvudet att brottas med. 

Gårdagen

Fest hos Oliver för henne och Ines! skojigt, bortsett från att jag egentligen har haft massa plugg jag borde tagit tag med i helgen, allt till sista minuten som vanligt.

Angående helgen

Igår var jag på fest med Amanda och Signe, jag kanske borde sparat mina energier lite bättre och tänkt på att det kommer en morgondag också. Har med andra ord haft en jobbig morgon men är nu hemma för att börja fixa lite saker inför kvällen, ska nämligen på födelsedagsfirande för Oliver och Ines! med tema färgglatt och som ni ser, mitt outfit-problem är äntligen löst. 

Plugg

Lite fryst frukt och engelska boken framför mig. Valde " hush hush" av någon anledning , tror att de är första boken av en eller flera uppföljar. Lite twilight-liknande genre, har hört att den ska vara bra iallafall så det får väl gå ann. Lite bloggtorka för tillfället men har ganska mycket att stå i de kommande veckorna innan vårat precious sommarlov. Bland annat Historieuppsatsen som vi ska böra på i veckan, mm har hört så mycket fint om den. 

?kläder?

Bryr mig inte, idag behöver jag shoppa. Det har gått för länge nu, vet inte vad jag har gjort. Är på jakt efter någon snygg väska, eller flera. Som jag redan hittat, det måste bara genomföras någon gång också.

Fredag!

Har fixat och donat lite med Signe, vi ska bege oss mot Amandas lägenhet och sen får vi se vart kvällen slutar. 

Torsdag

Har halvpluggat denna dag, skulle ha gjort de mer helhjärtat. Har även följt med och handlat, blev jätte sugen på frysta vindruvor och physalis eller något liknande så jag köpte massa sånt, hoppas de blir bra. Later

Hemma!

Har haft det rätt mysigt trots allt, och kul i backen. Kom hem sent igår och det betyder uppryckning av min usla uppdatering!

Stöten

Kom fram igår runt sex, var hemma i stugan bara. Åkte först idag och de är rött bra backar, men saknar hundfjället. Internet i huset funkar inte så jag kan inte använda datorn, bloggar annars helst inte från mobilen.

Upp