malvaadele

Tisdag 18:00

Så här ser vi ut idag, lite tråkiga. Måste köpa en ny väska inser jag nu, har verkligen ingen snygg, och framförallt ingen rymlig. Alla blir helt slitskadade av alla tunga skolsaker..har i alla fall redan sett ut en redan.

Gränby

Var förbi Gränby en snabbis med mamma, fick med mig byxor som jag behövde och en sjal. 

Gårkvällen

Hade trevligt igår med bra personer, tack för det! Förresten så borde ni titta in på min vän Sofias blogg, hon är nyinflyttad från devote!! 

Zara heels

Har varit under stockholm på dagen och stressat runt ful och äcklig, letade efter ett par byxor- hittade inte, hittade ett par väldigt snygga loafers-när jag kom tillbaka var de slut i min storlek mhhmm. Fick dock med mig en vårjacka hem, visar senare. Ska vidare på festligheter med tjejerna.

Brunett!

Var iväg till frisören tidigt imorse för att bli brunett igen, är väldigt nöjd. Känner mig hemma så här, då det är det jag brukar ha förutom detta året då jag blev ljus men nu är jag tillbaka igen. Vad tycker ni? 

Stockholm

Sitter i bilen till Stockholm nu, ska äta middag med mormor och morfar som är där över helgen. Hann inte ta några ordentliga bilder...

Nytt

Klackisar och en vit kappa, mycket fin. Inte så mycket rättvisa åt bilderna men bättre blir någon annan dag.

Air Max 90

Köpte dessa förra året någon gång, använda ca en gång haha. Blev irriterad när dom skickade fel färg och efter det glömde jag bort dom. Sneakers kan vara jätte snyggt om man väljer rätt, vet att jag inte kommer använda dessa så mycket men skulle vilja ha ett par nya i någon cool färg, typ multi. 

KICKS

En sak som jag verkligen kan tipsa om är cover all mix som är en concealer palett i olika nyanser. Har använt den i drygt ett år och nu mera använder jag ingen foundation utan bara den i ansiktet. Skulle dock vilja ha ett nytt puder till att ha över, har använt  bareMinerals ett par gånger men inte köpt en egen än. Finns ju massa olika men skulle vilja ha Mineral Veil. Båda finns på Kicks.

Bilderna är lånade från två Make up artister. Älskar dom här sminkningarna i alla fall då jag inte är så mycket för hårt och mörkt, gillar när det ser ganska neutralt ut och det är så jag brukar sminka mig själv.

Skolsjuk

Var hemma idag för jag behöver plugga och mitt tal som jag skulle haft idag var helt åt helskotta dåligt och plagiatigt. Jag vet inte när lovet börjar men jag räknar ner ändå för det ska tydligen vara snart. Har av denna anledning inte bloggat så mycket, no time men är tillbaka om någon dag eller så. Mitt i all missär så tog jag mig tid att beställa en kappa och ett par skor igår som bör komma snart, DOCK valde jag fel skor så jag hade tänkt att fixa det nu.Gör om gör rätt. Vi hörs!

About that

Har längre skjutit upp tränandet och det där med att äta rätt, men då är det väl tur att man har mamma som vägledning. Hon är vegetarian och ett stort fan av raw food mm, allmänt att leva hälsosamt. Så hon har bestämt att vi också ska börja äta mer eller mindre bra, no biggie för mig då jag behöver det. Det här är i alla fall hummus (som man kan göra på hundra olika sätt) och pumpernickelbröd, äter detta ca hela tiden för det är godaste.

Vintage Dior

Busnel kofta och Dior plånbok, både har några år på nacken men ändå hela och fina. Har fått dessa av mamma som hon köpt för länge sen. 

Midnight madness

Började kvällen hos Amanda med tjejerna och sen kom Damir Stefan Patrick Philip och Micke. Gick sen till midnight madness en liten stund, inte så kul alls så vi gick tillbaka efter ett tag, kul älsklingar. Trött idag dock då jag måste plugga

Upp