malvaadele

Skor

Vill ha, men framförallt skorna. Sneekheelsen är från FRIIS & COMPANY, och de glittriga Miu Miu inspirerade är från Asos, samt klackarna. Behöver några nya skor, går mest i boots och det börjar bli tråkigt.

Vårkappor

Nelly.com Issue 1.3, Busnel, två vita från Mango, svart och leo från Zara, Anglomania Coggles.com, chickwish, Nelly.com Moschino med mycket krås. 

Någon ville att jag skulle tipsa om lite vårjackor. Har mest plockat fram kappor här som ni ser, mycket vitt. Men tycker det är lika fint med mycket färg ev djurmönstrat också, framförallt leo. Annars är väl bomberjackan bland det populäraste man kan köpa till våren dock är det inte min favorit (än iaf..) så har inte kollat så mycket på dom. Har heller inte varit runt i de fysiska affärerna på senaste och kollat de nya vårsakerna som kommit in men det blir snart. Enjoy, här är lite tips/inspiration. 

Tiger

Har på mig detta, låga Tiger och någon silk topp, roligare än så blir det inte. Speaking of, har tillräckligt med jeans nu..vill bara köpa några färglada byxor speciellt beiga och gröna. Men om det är några jeans jag behöver så är det ett par vida, och ett par nya vita. 

Nytt

Varit ute med mamma och köpt lite saker, hon skulle ha någon träningsställ så då fick jag även detta, behövdes verkligen. Mina andra tights var helt genomskinliga på rumpan och den förra sportoppen passar inte längre. Tights från Röhnisch och topp från Stay In Place.

Polyvore

Då jag har haft sjukstuga större delen av veckan här hemma så har jag också haft tid att hänga en del på Polyvore, hittade där  lite fina saker som kom idag! 

Nike fitsole

Mamma kom precis hem med nya träningsskor äntligen, behöver det verkligen nu. Rekomenderar dom förövrigt, jätte sköna.

1990 nånting

Hade tänkt sätta upp gamla bilder igen, förra gången var det bara fult men nu ska jag köpa ramar. Just dom här bilderna är ju inte så mycket barndom för mig då jag inte ens var född, men de är mammas och pappas bröllop och dom är jätte fina tycker jag, älskar mammas klänning. Hittade bara en liten låda nu men får fortsätta mitt sökande imorgon, finns så mycket

Ti Mo

Älskar klännigar och kjolar och jag lär införskaffa mer av det till våren! Om det inte blir för kallt så hade jag tänkt att ha denna från Ti Mo imorgon som jag visst glömt bort.

Make-up spegel

Igår åkte jag på fest i Sunnersta med lite tjejer, jodå jag hade roligt minst sagt. Och idag blir det inte så mycket sånt, måste plugga mina sista dagar. Tråkigt men så är det. Pappa har även jälp mig sätta upp spegeln och nya lampor, micket bra

Nyår

En väldigt lyckad kväll trots allt! Middag hos Sofia, som hon och Anna förövrigt hade gjort jätte bra. Sedan var det lite krök hos Stefan innan slottet, ett lyckat tolvslag och en lyckad fest efter det! Det var många som sov gvar så vi begav hos hem någon gång på dagen och nu har jag mest sovit och tagit det lugnt, jag ska till Mickan snart och mysiga lite, varför inte grief together.

Upp