malvaadele

Självförtroende?

du är väldigt vacker! Skulle du säga attdu har bra självförtroende och vad är du mest/minst nöjd hos dig själv? (du har väldigt fina ögon)

Svar: Tack, vad snällt! Har svårt att svara på den frågan. Jag skulle säga att jag har självfötroende, och att det är något som blivit bättre allt eftersom med tiden, det kanske har och göra med att man blir äldre och växer i sig själv. Självkänslan spelar väl också in här då jag anser mig ha vuxit och blivit än bättre person på flera punkter jämfört med ett par år tillbaka. Jag har blivit tryggare i mig själv och jag tvivlar inte. Jag skulle väl kunna rada upp ett flertal saker som jag gärna skulle ändra på men vad ska det vara bra för? Alla har väl saker som man är mindre nöjd med. Har inget speciellt favoritområde direkt men jag är ganska nöjd med min ögonfärg, just för att jag gillar lite mörkare ögon och tycker det är fint. Jag har brun-gröna ögon, och det är tur i mitt fall för jag skulle nog inte passa i något ljust som tex blåa.

Självförtroende kommer såväl utifrån som innifrån, och då menar jag inte genom bekräftelse i form av likes på dina bilder, utan genom lycka. Känner jag mig lycklig och har människor runt mig som jag gillar och mår bra av så får det mig att växa både i självkänslan och i självförtoendet. Om du är med människor som uppskattar dig och tar fram det bra i dig så kommer du säkert lära dig tycka om eller åtminstone acceptera dig själv. Till skillnad från att vara med någon som trycker ner dig och gör dig liten, det är något som däremot sänker självförtroendet och självkänslan. 

Försök att framhäva det du är nöjd med istället för att lägga så mycket tid på annat skit.


Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas