malvaadele

Q/A

Hur många syskon har du? Kan du berätta lite om dem?

Svar: Jag har två systrar, Miriam som är tretton år och Linnea som är tjugotvå. Dock så är det bara jag och Miriam som fortfrarande bor hemma! Linnea har varit i Barcelona ett tag nu för att plugga, men hon kommer hem snart. Det ska bli roligt att träffa henne igen!


Gud va snygg du är! Vad har du för klocka?

Svar: Tack, vad snällt! Jag har en guldig och en silvrig men jag antar att du syftade på den guldiga. Färgen blir dålig på bild men den är ljust guldig, lite champagnefärgad.
Märket är Fossil och den är köpt på Stjärnurmakarna. 

De flesta kommentarer svarar jag oftast på direkt i fältet, så gå in och titta där om ni undrat

Tisdag/ dagens

Får bli kavajen istället för kofta, troor jag... Idag har jag bara en lektion som börjar runt halv tre, så jag ska göra lite mat innan jag behöver åka om ett par timmar. 

Gult är fint

..Bokstavligen. Gult har alltid varit min favoritfärg sedan jag var liten. Jag fick mina väggar gulmålade, och när jag bröt armen vid fem års ålder fick jag ett gult gips (<3)

Måndag

Vita byxor och Ti Mo topp.

Hate to say this men jag ser fram emot hösten minst lika mycket som sommaren, det är något med kläderna. Visst nu får man chansen att gå med fina toppar, bruna ben och öppna klackar med mera, men
jag saknar att  kunna ha en snygg kappa. haha var det allt? ja när jag tänker efter, sommaren kanske är bättre ändå. 

Gårdagens

 '

Minns stressen igår, upplever den varje dag innan skolan. Hade en kvart på mig att hitta något att ha på mig och jag krånglade till det som vanligt och bytte fram och tillbaka.
Men detta blev det tillslut. 

Söndag

Har inga bilder från igår förutom denna, tråkigt när man glömmer det. Men hur som helst så åkte jag till Amandas lägenhet för att mysa med henne och SIgne! Åkte hem ganska tidigt på morgonen och nu är jag hemma, måste snart börja hjälpa till att städa för mäklaren kommer imorgon. 

Wide leg

Transparent topp Weekday, byxor Mari Philippe, sjal Malin Westerberg. 

Blev jätteglad när jag hittade byxorna idag av en slump nerpackade, letade egentligen efter något annat. 

Beställt

Kan ju visa två saker i förväg åtminstone, ett par loafers och cat eye solisar. Saker jag beställt för flera veckor sedan har krånglat av olika anledningar men det verkar vara löst nu, hoppas allt kommer lagom till nästa vecka. 

Om jag var kille, eller hade en.

Den randiga skjortan med den pricka slipsen är bland den finaste blandingen jag sett, om man gör det rätt.  Och let's talk about shortsen på bild två, älskar mönster och form.
I det här fallet blandat med en i övrigt ganska neutral outfit, dom bryter av helt enkelt.


Fina färgkombinationer, älskar skorna ovan. Man behöver inte vara klädd som en regnbåge men det finns många som passar i mycket färg, eller vissa speciella färger. Och det är synd när en inte kan se det själv 
och enbart klär sig i svart/vitt/grått etc. Som sagt, absolut inget fel på neutrala färger, men det är tråkigt när folk inte utnyttjar färger som verkligen klär dem.  

 

Någon reagerade säkert på rubriken "eller om jag hade en kille", menade såklart inte att jag skulle få styra och ställa fritt som jag vill. Men jag skulle gärna hjälpa till och komma med smakråd, because sån är jag och jag tycker det är roligt. Lika roligt som att klä mig själv. 

Något som dock gäller alla: köp rätt storlek. Min främsta erfarenhet som jag har sett är killar med för tajta skjortor eller kostymer, den är antingen för stor eller ännu värre för liten, den är så tajt att det blir glipor mellan knapparna och för hård spenst kring axlar och överallt. Jag antar att alla har sett Crazy stupid love? filmen skulle lika gärna kunna användas som en grundkurs i att köpa rätt storlek haha. Kanske rätt kläder också för den delen om du frågar mig, men smaken ser ju annorlunda ut hos alla. 

Macarons

Till nästa gång måste jag köpa en form, det blir verkligen inte bra utan, men dom smakar iallafall bra! Det fick bli chocklad, hallon och citron. 

Afternoon tea

Nytt te från bönor och blad, älskar det. Miss Sangria är det bästa hitils, better testa alla te-älskare! 

Måndag

Lite tråkig idag. Pike Boomerang, byxor Lindex.  

Slutade tidigt idag vilket blev en positiv överraskning, har inget att plugga heller. Håret blev mörkare,nästan lite för mörkt. Man ser inte så bra på bilderna så jag kanske kan visa någon bättre senare. 

Prickig

Kläder från hm trend, toppen för ganska länge sen nu men jag använder den aldrig. Och inte idag heller, såg att det var drygt 30 grader så jag bör byta om. Ska tillbaka på visning idag igen i samma hus, denna gång med mamma som inte kunde förra gången. 

Söndag

Har inte haft mage att lägga upp den här bilden på grund av hårfärgen, så fruktansvärt fläckigt och ofräscht. Eftersom min frisör föreslog en tonig istället för färgning så har det blivit som det blivit, men idag ska jag färga det äntligen. Får se senare. 

Vill besöka huvudstaden

Någon vän som volunteers i helgen? Skulle inte ha något emot att åka med moder jord heller men då måste jag vänta mycket längre, vill bara komma dit nu. Tog en liten titt på Zaras genanta webbshop (as we know it), men om har säkert en del fint inne nu. 

"I hope people will say, 'Mr. Valentino, he did something for fashion, no?"

Har hunnit med så mycket film ikväll som jag hoppats på, och jag är inte klar ännu, (väl medveten om att klockan är över tre). Just som jag skulle slå på the devil wears prada så slår det mig att jag inte ens läst boken än, som jag tänkt att göra hur länge som helst (böcker har ju en tendens att många gånger vara bättre än filmatiseringarna). Jag vill passa på att läsa lite böcker som jag är intresserad av på engelska nu under sommaren, eftersom det är något jag behöver öva på till skolan börjar igen. Vill bli bättre i Engelska hör- och läsförståelse. 

Sushilördag

Har vart och gjort ärenden med mamma under dagen, kom nyss hem med lite sushi och mat till mig som blir själv hemma. Har lite saker att fixa och dona med, hörs sen