malvaadele

Fredag 13:37

Kom på mig själv med att reagera på 13:37 och bli lite glad, haha väx upp. Hur som helst, var uppe lite för sent igår då jag ville kolla på två filmer, Hamilton 2 och warm bodie, dom var värda det. Vaknade därför runt 12 (fy sate), och missade vår mysiga lektion i botaniska men vad gör det. Ligger här och har det bra, dricker lite macchiato dagen till ära.

Visning

Ska på visning med pappa och min lillasyster snart runt sju. Precious område där jag haft mycket mysigt i mina dagar, har en vän som bor där också, eller flera snarare.  

Torsdag

Nej fy vad varmt det har varit idag, samtidigt som jag har jag för varma kläder. Inser inte riktigt att det är tid att börja gå barbent.

Slaget 2013, Fyris vs Rosendal

Skönt att äntligen vara hemma, har lägtat efter det hela tiden under dessa sex timmar och bara blivit tröttare allt eftersom. Bra spelat från båda sidor, Rosendal vann en inte helt oanad vinst, det hade vi väl räknat med (?)

Kur för håret

Har försökt sola lite ute men det var i det senaste laget..

Dagar då jag ska tvätta håret brukar jag passa på att ha i någon inpackning, och idag är en sån dag. Det finns massa olika huskur för håret, men det finns en som för mig har fungerat ganska bra och gjort att håret känts lenare efteråt, och det är olivolja + ägggula. Olivoljan gör sig bäst om man värmer upp den, jag har bara kokat vatten och sedan hält upp oljan i en flaska eller ett glas och ställt ner den i det varma vattnet i några minuter. När det är klart är det bara att röra i en eller flera ägggulor i oljan. Mängden beror såklart på hur långt och tjockt hår man har men runt ca 1 deciliter olja och 1-2 ägggulor. Masera in smeten i håret och topparna så noga som möjligt och sett sedan på en plastpåse över för att stänga inne och låta det gå in i håret extra mycket. Jag brukar låta inpackningen sitta inne i några timmar, 2-3 ungefär. Håret kommer bli hårt och stelt av ägget så när du sköljer ur tänk på att börja med schampoo, inte vatten. Massera in schapoot så gott du kan och fortsätt sedan med vatten. Voilà

Måndag 15:40

Har legat och tagit igen ca 10 avsnitt av big bang theory som jag missat under den hektiska pluggperioden. Blev även väldigt glad när jag fann denna, screw Ben and Jerry, Carte D'or är det bästa som finns. 

"ledig"

Byxor Topshop, förra året.  Kavajen Zara. Toppen vet jag inte. 

Slutade tidigt idag, väldigt tidigt. Hade en redovisning nu på morgonen och är hemma igen, kanske ska passa på att pluga en del. Och göra sushi kanske? haha, det går numera väldigt bra om jag får säga det själv. 

The Great Gatsby

Trailer

Är så sugen på att gå på bio, det är flera filmer jag vill se men framför allt denna. Den har blivit så omtalad innan den ens hade premiär, just för kläderna och scenografin. Inte konstigt att man fått se en del 20-tal nu, modeskapare får inspiration från bland annat film, framförallt, och just denna har har blivit så stor. Inte minst av den här anledningen som jag vill gå och se den, men jag tror att den kan vara bra, har hört lite olika.

Sushi

I wish, bild från i förrgår. Blev inget av mitt "vara effektiv", har sovit sen 2-5 ungefär..

Gårkvällen

Såg ut sådär igår, men jag hade nästan kunnat åka iväg i ziperallen utan att överdriva. Vi myste bara, kollade på film och somnadr sent. Är hemma nu och ska försöka göranågot av dagen.

Lördag

Ska åka och träffa Mandy om ett tag, men innan det hinner jag fixa och dona lite här hemma.

Lace lingerie

från Net-a-porter, Nordstrom, twilfit mm.

Om det är något som fallit mig i smaken allt mer på senaste så är det spets underkläder. Det är både finare och skönare om du frågar mig.

Tycker denna är jätte fin, röd med rosa rosor. Den kommer från Lindex "Ella M" för länge sen dock, men dem brukar ha fina bygel bhar året om.

Gårkvällen

Åkte till stadsparken igårkväll lite senare där tjejerna redan befann sig. Det dröjde inte länge innan det började bli kallt och vi åkte vidare mot Oliver för att fortsätta mysa där.
Åkte lite senare, älskar att komma hem till min egen säng.

Fredag

Lite bilder frrån idag, eller igår mer korrekt. Här är lilla jag, livs levande efter ett par dagars break eller något. Skriver mer imorgon, godnatt

Session

Försöker göra allt lite enkelare med hjälp av täcken kuddar och godis, allt som saknas nu är mamma som är den bästa hjälpen till att skriva. 

Cow Power

"Jag köpte den för den var ekologisk" okej, det var inte värt det. Men de kanske är lätt för mig att säga som inte ens tycker B&J är så speceiellt gott utan mest överskattat. 

Måndag 10:55

Transparent skjorta Ti Mo, långkjol som jag inte minns varitifrån.

Började och slutade dagen vid nationella och kom hem för knappt en timme sen, är inte så nöjd men den tanken måste jag släppa nu. Har en uppsats som går betydligt bättre som jag sla lägga energi på idag istället!

Måndag

Jätte jobbigt, vill sova bara. Tyvärr har jag historieuppsatsen att göra klart tills på torsdag.

Söndag

Lånade en bild av Linda. 

Jag lever och det är allt jag hade tänkt att berätta. Har sovit lite för länge idag och har mycket att göra!