malvaadele

Mina illustrationer

Här är några av mina illustationer. Gissa vilken jag håller på med nu? vi kan döpa den till Petit Noe så är svaret uppenbart. Lite blek och tråkig är hon fortfarande, är inte klar med färgläggningen och inget vatten har jag penslat på än heller, men såhär ser det ut hittils. 

Jag har alltid ritat, hela min uppväxt när jag tänker efter. Sedan slutade jag ett tag men det senaste året har jag fallit tillbaka igen. Ett extra sätt att uttrycka sig på. 

Den perfekta garderoben

Var ute en sväng med mamma igår för att kika garderob till mig, just nu ligger alla mina kläder i lådor och allt är bara en enda röra,  så det problemet ligger som prio ett nu. Det blir såklart inte exakt som på bilden, men systemet och färgen liknar det jag kommer göra. Can't wait.  

Smoothie

Den godaste smoothien av jordgubbar, banan, mango och riven lime med lite fil/ naturell yoghurt. 

Ska plugga nu. Till engelskan ska jag läsa en bok och plocka ut 200 ord jag inte kan och lära mig dom på en månad, vår engelsklärare kör med oss rejält i år, vi ska minsann utöka vårat vokabulär till det yttersta. Men det är väl bara bra egentligen, att vara duktig i språk är viktigt. 

Juicemorgon

Somnade tidigt, vaknade tidigt. Var uppe med tuppen och gjorde juice i råsaftcentrifugen med mamma, den gröna till henne och fruktjuicen med apelsin och blodgrape till mig (jättegod!)

Q/A

Trivs du där du bor nu? Hur är grannarna, känner du några? Berätta :) tror många undrar.

Svar: Har fått några frågor om vart jag flyttat med mera som jag har glömt att svara på, så jag tänkte göra det nu! Jag har alltså flyttat till en villa i Vänge, och ja jag trivs. Har inte fått ordning allting inredningsmässigt än såklart men det är på gång, när allting är i sin ordning (och inte minst mitt eget sovrum) så kommer det kännas fantastiskt skönt. Jag har en närmre vän som bor i Vänge, och en som bor en liten bit utanför vilket är kul. En av mina grannar är en jämnårig bekant till mig som jag hälsat på, annars har jag inte träffat de andra grannarna men de är säkert trevliga!

Weekend

Igår var det fredag, har chillat, hängt, myst och allt vad man kan kalla det. Testade Ofvandahls passionssorbet, och det borde alla göra som inte gjort det (!!). Nu är jag hemma, har inga planer för kvällen, blir antgligen en hemmakväll. 

Skolchic

Till min glädje så har jag återfunnit min kameraladdare! ha blivit helt galen på min mobilkamera, finns ingen sämmre. Tänkte att jag skulle slänga på min något fint och enkelt, blev något i den här stilen. Later!

Dagens

Ska ner mot stan snart! Tänkte att stumpbyxor och kjol funkar ju alltid men det var för obekvämt så det fick bli byxor och en blå pullover från boomerang istället i sista sekund.

Morning

Kände för en sån här morgon! är ledig idag pågrund av att alla har utvecklingssamtal, fast jag hade mitt igår. Ska dock ner tll stan och plugga lite with company. Later

Kulturnatten

tog ungefär inga bilder, this is it. Var på fest med tjejerna och det var väl ändå rätt bra, har dock haft världens segaste dag. Frukost vid 5..

Årets vinterjacka

Årets vinterjacka blir inget problem (tänkte jag) och var stensäker. Denna lilla Moschinobakelse hade jag tänkt, innan den givetvis tog slut. Hoppas den kommer tillbaka annars får jag väl fortsätta leta. Jag som var sugen på något stilrent men endå varmt. Hatar att känna min ful och smaklös varje år pågrund av en helt intetsägande vinterjacka. I mitt fall gäller det den typiska Boomerangen som jag gärna vill slippa nu. 

Big hair

Blev lite lockig, blir aldrig riktigt så fab som jag tänker mig. Nej det får väl bli uppsatt eller något till skolfotot som jag helst inte vill delta i, töntig som man är. Valmöjligheterna frisyrmässigt är ju sannerligen begränsat i detta korta satans hår. 

Höstfint

Back to school a/w 2013

Från vänster: koftor Carven, Acne studios, Zara. Laptop cases Chanel, Marc by Marc jacobs. Boots Topshop, Zara x2. 
Så här vill jag gå klädd i höst. Acne vs Zara? tycker båda är jättefina. Sen lider jag väl ingen brist på höga boots men låga däremot.. älskar de lackiga från Zara, vill ha något liknande. Notera att de knähöga bootsen är lika de slutsålda från hm paris kollektion!

Snart gäller det

Nästa vecka gäller det. Har börjat packat ner ca hälften av mina kläder till att börja med, allt jag antagligen inte kommer använda denna vecka. Mycket mer än så har jag inte hunnit idag, dåligt av mig.

Dagens

Blus Odd Molly, Zara byxor. 

Så här ser jag ut idag och snart så är det fredag och helg igen! Längtar.

H&M Paris show

H&ms nya kollektion har precis släppts och det mesta är såklart slutsålt, på webbshoppen iallafall där jag har kikat. Annars finns kläderna finns i utvalda butiker som vanligt. Älskar fuskpälsen men annars är de knöhäga bootsen så fina, och det verkar jag inte vara ensam om att tycka. Hade gärna lagt vantarna på dom om de funnits kvar. 

Tisdag

Ursäkta alla dåliga bilder, inte minst denna. Min laddsladd till kameran är borta men den ska jag leta rätt på idag. Hann till och med köpa en kaffe på stan innan skolan, så tidig är jag. Ja ja, bara en halvtimme kvar nu. Ses senare

Raw food

Nu ska jag sova äntligen. Har inte hunnit plugga något alls i helgen, inte ens idag. Men men, har iallafall fått äta mammas rawfood bollar som var goda, och jag har vanligtiv ingenting i mitt te, hällde bara i lite mjölt för att det skulle bli fint, så njut länge av bilden.  Later

Acne jeans

Acne jeans och mysplagg.

Har varit i Stockholm både lördag och söndag men ändå inte fått med mig något speciellt, inget jag tänkte från början iallafall. Men byxorna var väldigt fina, mycket bättre färg i verkligheten, lite vinröda sådär. Kanske med ett par boots och en brun kappa tex. Nu spekulerar jag fritt bara. Något ja verkligen behöver däremot är en svart kappa.. och låga skor. Jag vill vänta bara till det blir höst å riktigt och affärerna har fått in allt, på riktigt. Godnatt

Upp