malvaadele

En söndag i Stockholm

Jag borde införa en liten Stockholm-varje-helg-tradition, vi älskar det här. Jag och Signe har strosat runt både på söder och i stan, ätit den bästa sushin och kikat på de nya höstkläderna som kommit in i affärerna. 

En liten klassiker

Jag har länge känt att jag behöver en klassisk väska som går med allt, men det har varit svårt att bestämma sig. Efter många om och men så fick det bli den här, en speedy monogram canvas i storlek 30. Har inte hunnit använda den så mycket än men om ni har några frågor så svarar jag gärna! 

Men det var inte allt jag ville berätta, jag håller nämligen på att möblera om lite i mitt rum, det är något som inte känns helt rätt. Hur jag löser det återstår att se. Jag har i alla fall piffat upp sängen med nya sängkläder och en matchande pall nedtill, nu fattas bara en fin sänggavel. Förslag på färg? är lite lätt kluven. 

Inspiration till hemmet

Vi har pratat om att göra en del förändringar i vardagsrummet (givetvis med mig i spetsen som främsta språkrör men ni kan tacka mig efteråt, familjen). Därför har jag legat här på sängen ett tag nu bläddrandes i kataloger och på nätet för lite nya ideer. Första dagen i skolan är nu avklarad och jag måste säga att det på något plan var skönt att komma tillbaka. Jag har nya och mer intressanta ämnen framför mig och rutinerna i vardagen är tillbaka. Lovet var skönt ända till dess att det började dala totalt de sista veckorna då allt bara blir en enda stor nedräkning till skolart. Det gjorde mig bara rastlös och hängig, och just därför är jag peppad på att börja på ny kula igen, heja! 

Upp