malvaadele

En helg senare

Har tillhört den felaktiga målgruppen och druckit drinkar bland mina lärare, köpt julklappar och umgåts med nära och kära. 

Roller hat

Har köpt julklappar, varav en är en liten nyårsblåsa till mig själv som satt som en smäck. Kan visa den i morgon. Ha så trevligt i kväll, det ska jag!

Väck håret till liv igen

 

 

Mason Pearson/ Aesop hårolja/ Kiehl's läppbalsam 

 
Hair- and skin care
 
En ny era står för dörren. Det är hög tid att, lagom till vårterminen, fräscha upp håret lite. Jag har känt mig torr och livlös i både hy och hår hela hösten.  Jag hade tänkt att färga håret, just nu upplever jag att det skiftar i mörka och ljusa toner - ojämnt med andra ord, samt toppa för att få fram det där tjocka, guppiga svallet. 

Håll ut

Eller håll andan bara, de sista två veckorna vi har kvar. Det är så mycket som ska tryckas in i den  här korta tiden som återstår, men det ska vi klara av med lite jävlaranamma. 

Fotografiska

 

Har spanat in klänningsutbudet inför diverse kommandehögtider och besökt fotografiska följt av middag en lördagsafton. Den högra klänningen hade varit perfekt om det inte vore för sömnaden upptill. Det finns få saker jag känner mig så ful i som armlöst och v-ringat kombinerat.

Visuellt

 Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain / HerMood Indigo / Frida

Söker mig till insipration och något att analysera när vardagen blir för monton. Jag har en tendens att se filmer som jag redan sett, men i går såg jag på Her som utspelar sig i en närmre famtid, jag rekommenderar den! verkligen fin. Jag kan nästan bli lite nedstämd när jag kollar på futuristiska filmer och få en känsla av att vi är så långt bak i utvecklingen. Jag tänker på allt som jag kommer missa, haha. 

Upp