malvaadele

Frågor och svar

Jag har extra val att göra inför trean men har väldigt svårt att bestämma mig för något bra ämne och vet inte alls vad ja vill gå, har du något tips?

Svar: Ämnena kan nog skilja sig lite beroende på vilken skola man går på, alla program finns ju inte överallt. Jag har i alla fall valt till Tyska 2, engelska 7, bild och form steg 1 och 2. Fyra kurser alltså.  Välj något som du är intresserad av, eller som du åtminstone känner att du kommer ha nytta av. Engelska 7 sägs vara en jobbig kurs, men den ger samtidigt en hel meritpoäng och goda kunskaper i engelska, förhoppningsvis. Så den skulle jag nog rekommendera. 

Hur fixar du ditt hår?

Svar: Har fått den här frågan ex antal gånger, och det är verkligen inte genom någon mirakelkul. I simply use plattång eller medelstora papiljotter som jag ruppar upp håret i, helst det sistnämda då det inte sliter på samma sätt..men plattång gör ju att frisyren håller längre tyvärr.

Jobbar du något? vart isåfall?

Svar: Nej, men det är hög tid att börja med det nu tycker jag. Vill gärna börja jobba i en viss klädaffär, men eftersom jag ännu är under arton och inte får ta hand om kassan får jag troligen vänta några månadet till.

Torsdagens

Jag har blivit så förvirrad på grund av vår fruktansvärda och intensiva period vi har i skolan nu, jag vaknade och trodde att det var onsdag så jag åker såklart till skolan med helt fel saker, det är först där som jag märker att det är torsdag(?). Jag slänger dessutom på mig en fin vår/sommarsjal, men det var inte det minsta soligt ute så den fick ligga i väskan istället. Ja ja, speaking of trench coats så blev jag lite inspirerad av mig själv och valde en sån i dag, med en tjock kofta under fungerar vilken tunn kappa som helst!

Nyckelplagg till vårgarderoben

..I alla fall till min! Hur kommer det sig att jag inte har en snygg mid-length trench coat? är inte det det mest klassiska en kan äga? bortsett från det står jag fast vid min förkärlek till pointy, eller spetsigt om vi ska prata svenska. En liten söt tidlös väska som matchar till vilken outfit som helst. Sist men inte minst, en enorm solhatt såklart. 

Sweet Saturday

Not so sweet actually, det är minst sagt ångestfyllt att vi inte fått gjort något plugg än. Dock sitter vi på bibliotekt nu och förhoppningsvis kan jag stryka en eller två uppgifter inna jag ska röra mig hemåt.