malvaadele

Hem ljuva hem

Vi är visserligen inte hemma än, men om några timmar så! Vi sitter på restaurangen nu i väntan på att gå mot tåget snart, det ska bli skönt att komma hem men jag längtar inte till skolan.

Näst sista dagen i backen

Igår var det kvällsåk, vilket jag tycker är lite extra mysigt. Idag var sista åket, och nu är vi i stugan sista kvällen för att mysa lite extra! ska snart ner och handla, todeloo 

Dag två

Bilder lånade av Veris.

I dag var första dagen i backarna! Vädret var inte det bästa tyvärr, men man kan ju alltid hoppas att det spricker upp i morgon. Nu väntar film och tacos, låter väldigt bra i mina öron.

Järvsö

Mysig bild, credit Sofia! Nu har vi anlänt i Järvsö, inget åk idag, det kommer imorgon! Ikväll ska vi bara ha trevligt här i stugan.

Klart

Jag har varit produktiv i kväll, med mammas hjälp. Hittade ett par vita skidbyxor! yes yes. Mys- och sovplagg är väl egentligen de enda kläderna jag behöver, så nu är jag snart klar med packningen. Ska gå ut och socialisera mig lite mer våra gäster, börjar känna mig väldigt tråkig och otrvlig..byee.

En liten tripp

Nu har jag börjat packa lite! ska till fjällen imorgon med vänner, det ska bli roligt bortsett från mitt problem med täckbyxor, köpte ett par fula färgglada förra vintern som jag inte vill ha i år. Jag måste ha vita, inget annat går med skidjackan ovan.. 

Detaljerna

Pretty things. 

Jag letar forfarande efter en fin tavla till sovrummet- en Lovisa Burtfitt gärna. Samtidigt som du snöar in dig på rosor och pioner går du miste om alla andra miljontals vackra växter, titta bara på den fina forsythian ovan. Vill ha en fin fusk-korall till dekoration, den ovan kommer från Zara Home. En kan drömma om skulpturerna från Lanvin, en av de finaste har jag plockat ut ovan.

Svar

Fin klänning! Ser att du har bar rygg och undrar vad du har under klänningen? Kan inte använda freebra då storlekarna är för små för mig. Har du några bra tips? Kram 
(angående nyårsklänningen) 

Svar: Jag använde min freebra från Twilfit, deras är faktiskt riktigt bra! och finns enda upp till storlek E. Jag har denna, men de har flera olika varianter som du kan se på hemsidan. Annars är ju nipple covers ett alternativ, framför allt om man ska ha en tajtare klänning som trycker åt vid bysten så man inte behöver bh. Kramis


Hur har du gjort den? snyggt!!
(angående min frisyr till nyår) 

Svar: En stram toffs mitt på huvudet, följt av en extra stor hår-donut, samt mycket gelé och hårspray! 


Åh visst är det "arabian flower" mönstret? Vart har du köpt den, och vad kostar den? x

Svar: Jag hittade det på Rådhuset i Uppsala när jag letade efter ett datorfodral, visste inte att hennes fannns här men it shure did. Det kostade ca 1200. Jag vet inte om någon la märke till det på en av bilderna jag la ut men en av etiketterna på insidan satt upp och ner, lite irriterande. Så nu har jag varit och bytt det. Den enda som finns kvar på rådhuset är den defekta som jag lämnade tillbaka, så ni vet om ni skulle vara intresserade av ett, vänta tills det kommer in nya eller köp någon annanstanns ifrån. 

Trettondagsafton

En bild från den fina hemgången genom stan på nyår. Har en liten återhämtnings-dag idag, igår var man för tröttoch slö för det. Jag har fått lite frågor också som jag hade tänkt att svara på imorgon.

Gårdagens val

Detta hade jag på mig på nyår, invigde min klänning från Selected Femme som jag älskar.  Jag och mamma råkade dock förstöra linningen längt ser, som man tydligt kan se..det vore synd att ha den "förstörd" så jag ska väl lämna in den i efterhand för att förhopnningsvis kunna rädda vecken. 

New year's eve

Alla bilder är från middagen, som Vera tog så bra hand om detta år! Vi började kvällen med dricka, mat och ett trevligt gäng hos Vera för att sedan röra oss mot slottet (tolvslaget!) Resten av natten spenderades på en fest i stan, det var roligt. Idag mår jag bra, som tur är! ligger hemma med älskling och kollar på gossip girl.