malvaadele

Sunday funday

I går var det söndag, en annars tråkig dag som vi ville liva upp. Det slutade med att jag, Vera och Sofia åkte hem till en vän där vi umgicks med ett trevligt gäng. Vi drack vin, pratade med mera. Vi får se vart den här måndagskvällen tar vägen. 

Festgarderoben är den bästa garderoben

Ovan är några av mina senaste köp under sommaren, favoriterna hittils är antagligen de två klassiska figursydda klänningarna längst till vänster. 

1. Gul transparent blus från Moschino, så typiskt med den enorma rosetten! Till fest skulle jag gärna matcha den som ovan./ 2. Classic med bandageklänning, den kommer till användning lite då och då.

Om det är något smycke som går att använda till allt utan att det blir för mycket så är det en klassisk ring. 

Jag som älskar färg matchar gärna ett par färgglada örhängen med en enkel helfärgad klänning. 

 

Jag är med och deltar i Trendsetter Search på www.lorealparis.se

 

 

Fredag

Både jag och Mira var smarta nog att komma till insikt med två saker; det är sommar och det är fredag. Därför gick vi ut och hade helgens roligaste kväll, antagligen. Nej, nu borde även jag gå och lägga mig, hoppas ni haft en trevlig kväll! 

 

Craving

Har sett fram emot skaldjur, helst plateau, hela sommaren. Jag trodde att vi skulle stöta på hur mycket som helst av det i Kroatien, men till min besvikelse. Det fick bli här hemma istället!

Från Makarska till Split

Den 6:e åkte vi och den 14:e var vi hemma igen. Vi hade världen bästa vecka för att summera allt, vi började i Makarska för att sedan flytta till Split de sista tre dagarna då det var dags för Ultra Music Festival. Festandes sex och sju nätter var både roligt och slitsamt, efter en vecka hemma har jag fått den tid jag behöver för att återhämta mig och umgås med familjen som lätt splittras under sommaren när alla gör olika saker.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Nya klackar lockar till utgång

Jag har fått med mig en del hem från min vistelse hos släkten, har mestadels shoppat festplagg, men klänningar får man väl inte för mycket av ändå? här är ett av två par klackar jag köpte. Precis vad jag behövde, klassiska svarta med lätt spetsig tå och lagom hög klack. 

 

 

 

Wanderlust

Till collage

Till collaget 

Till collaget

Vill bara ut och resa i skrivande stund när jag gör det här! Blev tillfrågad att ge tips och inspration klädmässigt till en utlandsresa så nu kör vi. Valde att slänga ihop outfits för både beach, dag och natt. Angående strandplaggen så är jag fäst vid hög midja, känns lite retro. Det är ingen höjdare när man ska sola men annars funkar det. Jag hade inte tänkt att kommentera collagen så mycket, förhoppningsvis får ni inspiration istället. Godnatt!

 

 

 

 

 

 

 

Födelsedagsfirande

I går hade jag som en födelsedagsbrunch här hemma med vänner. Jag fick öppna jättefina presenter, vi åt mat av franskt tema, badade och hade allmänt trevligt. I dag drar vi Kroatien (!!!) 

 

Shellack

Även kallat gellack, men jag hart hört att shellack är det mest korrekta. Tycker personligen inte om fransk manikyr och liknande. Jag föredrar ett par lagom långa naglar i någon fin färg! och då är nog shellack det bästa man kan göra, man får en glansig och heltäckande yta som håller länge. Jag hade tänkt en mer naturlig beige färg men det fick bli rött istället, klassiskt och fint. 

Upp