malvaadele

Spaning på instagram

1. Paris street style/ 2. Versailles/ 3. @Hannelim

4. Mac macaron/ 5. fina Zara-klackar/ 6. Red Valentino

7. Guccis perfekta loafers/ 8. Livly/ 9. @OscarPRgirl

10. Prêt-à-Portea afternoon tea/ 11-12. @Parisinfourmonths

1960's Ladylike

Cara Delevigne i "Pink Lady", ett reportage från förra året. Men det är minst lika relevant fortfarande, jag är glad att 60-talet hänger med i år också.

Till collaget


Till collaget

 

Till collaget

Till collaget

Till collaget

Lite trendspaning inför våren och sommaren 2014 och jag kan bara konstatera att det här är mitt år. Lättare, kortärmade kappor som går att använda under sommaren. Jag har sett tillräckligt med pastellfärger nu, jag är trött på det och har alltid varit. Det hänger (såklart) med i år också, men jag jublar mer åt de starka färgerna och konsttrycken, de överdramatiserade pärlorna och de lägre klackarna! 

Dagens

Har inte riktigt bestämt mig, vet bara att jag vill ha skorna! aldrig använt de än, samma sak gäller ytterkoftan ovan. I kväll ska jag ut och äta med tjejerna, ser fram emot det! 

Fredagens

Jag har haft en fruktansvärd dag rent ut sagt, det var när jag råkade återställa min mobil utan att säkerhetskopiera innan som den sista droppen rann över bägaren och jag bröt ihop. Alla bilder på min mobil är borta, och allt annat på den också för den delen. Men jag är stark!! det ska inte få stå i vägen för kvällens pluggande inför provet i morgon. Jag har lagt fram morgondagens kläder också, har dubbelt av flera saker då jag inte riktigt kan bestämma mig, vi får se när jag vaknar i stället!

Spotted

Jag har haft en cape på inköpslista i bakhuvudet sedan ett år tillbaka, det kanske börjar bli dags nu? Sprang på denna när jag var på stan i dag, det kanske jag inte skulle ha gjort. Nu är den allt jag tänker på. En cape i vitt så här års låter alldeles perfekt. WANT.

En liten färgklick

Det är faktiskt precis vad man blir, en liten färgklick..framför allt med en gul väska som jag hade under dagen. Jag älskar tröjan ovan! det är min systers nya men jag passade på att låna den i dag. Efter skolan åkte jag ner på stan för att köpa det sista till Mickes födelsedagspresent. 

 

Upp