malvaadele

Ny vecka

Ny vecka men ingen ny inspiration. Det här får summera mina senaste dagar...

Veckans inspiration

 

Ett halvdussin visuellt tilltalande bilder som summerar allt jag önskar mig just nu, alternativt veckans inspiration. Drömmer om fin hy och ett par vildvuxna ögonbryn, synd att skönhetssäsongen inte infaller förrän i början av sommaren någon gång. 

Ett par snaps från helgen

I går såg jag, Anna och Signe den omtalade Interstellar. Det faktum att jag inte tyckte den levde upp till 9 i betyg på långa vägar (IMDB) är lite grann ett kvitto på att Sci-Fi och Action helt enkelt inte faller mig i smaken. Skönt, nu kan jag sluta försöka! 

Zara vs Burberry

Till vänster här, till höger här 

Den här nyinkomna jackan från Zara har fått mig att tänka lite på den ovan till höger från Burberry (som jag älskar), kolla bara på passformen. Hujeda mig för att det börjar dra ihop sig på riktigt nu. Det är ju snart december, då måste man väl ändå ha skaffat en vinterjacka. 

Clarins

Jag hatar att ha torra läppar så jag bär gärna på något fuktgivande. Det här läppbalmsamet från Clarins var faktiskt bra, men precis som alla andra läppcerat med diverse kemikalier i sig så är det säkerligen inte speciellt vårdande på längre sikt, men ändå. Den är väldigt dryg med en naturlig, dov färg. 

Varma färger

 

Drömkombo atm: Skogsgrön blazer i något tjockare material, kanske bomull. Rosa pullover och tweedbyxor i gått. Införskaffade den svarta blazern ovan häromdagen, men den ska jag nog inte behålla. Vill ha färg just nu, inte massa svart. Varma färger är fint nu till vintern då det ger lite lyster åt blek hy. 

 

Darlings

 

Kvinnor vars stil är att inspireras av atm: Kling, Darja Barannik och Jane Birking som ung, vill bara bära hennes outfit ovan med de lårhöga bootsen. Bye, nu har jag en filosofianalys att skriva. 

Upp