malvaadele

Snaps från fredagen

En dag i staden. Vi testade sushi på råkultur, tips! Jag blir så beskriven när jag kommer hem nästintill tomhänt efter en dag på stan, men jag hittade i alla fall en och annan sak som jag letade efter. 

Boots till dans

Klackar från hm trend. 

Jag vill helst kunna gå ut i klackar, även nu när det är kallt. Därför köpte jag de här pjuxen när jag hittade dem. Kvaliteten är givetvis fruktansvärd och de håller redan på att krackelera efter bara ett par gånger, men de har fin form och lagom klackhöjd på tio centimeter så de får duga tillsvidare! 

En vecka senare

Ny vecka - ny inspiration, som jag brukar säga. Det är inte en ny vecka riktigt än men jag har hunnit absorbera en hel del under lovet. Veckans inspiration och crush går till den propra, kultiverade och stillfulle @marcosfecchino. Babe.

 

Later!

Nyårsblåsan

New Years 2013-2014

Det är givetvis ingen brådska men jag tycker det är roligt att börja kika lite. Eftersom jag helst beställer min klänning så kan det vara bra att vara ute i god tid. Den här klänningen har jag kikat på tidigare som jag tycker är fin, framför allt i ett nyårssammanhang.  Det tråkiga är bara att den är gjord av hundra procent polyester, för drygt två tusen kronor. Jag drar mig för att betala en sådan summa för något i så pass dålig kvalitet. Men som sagt, annars är den fin! 

Snapshots från fredagen

Efter skolan försökte jag hitta någon passande pyjamas att ha på mig till kvällen, Anna styrde nämligen pyjamasparty! Skönt att festa med komfort som Signe sa, så roligt att se alla komma inrullandes i pyjamas. 

Trendsetter

Fick hem ett litet paket för att jag gick vidare i Loreals semifinal. Det hade ju varit kul att delta i den sista tävlingen också men tyvärr så har jag inte tid. På tal om att inte ha tid, nu måste jag plugga!

Plaggen som är svåra att passera obemärkt

 

Kappa Massimo Dutti / Cape Valentino / skärp "tie the knot" Louis Vuitton / skärp h&m

Vad jag främst vill uppmärksamma är skärpen, speciellt Louis Vuittons. Jag har sett det allt mer på senaste och vi har en ny trend, helt uppenbart. Jag har hittils bara sett ett liknande och det kom från nastygal (här), tyvärr får det bältet noll i betyg av mig. Det såg bara plastigt och billigt ut tyvärr, förhoppningsvis får vi se en bättre look-alike framöver. I kontrast till det så vill jag hylla hm, deras bälte ovan har också blivit en favorit i media, finns även i svart och silver. 

Camel

Fick nyss hem denna som jag beställde innan helgen, synd bara att de skickade fel haha. Jag skulle ha den med guldknappar..men det går väl att lösa! Annars var den fin. Visar hela vid ett senare tillfälle. 

Upp