malvaadele

Snapshots

Kappa Ti-Mo ss 14/ boots Zara 

Tog igen lite med Sofia efter skolan. Pratade om det senaste, fikade och kikade i affärer.  Det finns så mycket fina kappor!

Basshopping

Wardrobe staples
 

Skönt att ha fått lite shopping ur vägen. Det är lite småtråkigt att handla till basgarderoben men ibland måste det göras, jag beställde några kjolar och ett par polokokoftor, allt i neutrala färger som enkelt matchas. Nu ska jag byta fokus ett tag och kika på ytterplagg. Godnatt!

Helgen

I går åkte jag till Stockholm för att lämna in min väska. Jag fick sällskap av Julia och vi strosade runt lite och fikade, mysig start på helgen! Efter det hade jag en rolig kväll med diverse vänner och har nu totalt vänt på dygnet. Ska försöka ta igen lite förlorad tid och sätta igång med pluggandet.

Basgarderoben

Till collaget

 

Till collaget

Nu till hösten när det börjar bli dags för en liten uppgradering i garderoben kan det vara bra att ha nyckelplagg i åtanke. Jag kommer därför att satsa på mörka bootcut-jeans och dressade byxor i neturfärger, gärna som de grå i första collaget. Mitt bästa råd är att samla på sig ett par svarta figursydda klännigar som fungerar till vardags, snyggt och väldigt enkelt att matcha. Skorna då? jag börjar gärna med ett par stövletter eller Chelsea-boots och ett par högre stövlar. De lägre fungerar med vida byxor medan stövlarna bärs med stuprör/strumpbyxor. Sist men inte minst en tjockare kappa som bör matcha det mesta i din garderob, längdmässigt tycker jag inte om mellantingen. Antingen så är den kort, ovanför rumpan. Eller lite längre, en-två decimeter ovanför knäna. 

Upp