malvaadele

Clubmaster

Efter att ha haft ett par för svaga glas ett tag nu så har jag äntligen tagit tag i saken och fixat nya! (när jag kände att jag höll på att gå full blind)

Semesterplagg

Pique

Så fint

Pique by malvabrandt 

 
 
 

 

 

 

 
 
Sitter och tänker på sommarplagg. Min slutsats är mycket lin, tunn cashmere och pikéer. Vi har äntligen bokat vår resa till Cannes i juli! Woop 
 

Hårprat

På förfrågan hade jag tänkt att skriva lite om hur jag stylar och tar hand om mitt eget hår. Var ska jag börja? Det finns inga genvägar till god kvalitet, klipp dig om det är slitet. Jag hade jättekort hår för ett par år sedan, jag klippte av det jag behövde och tog det lugnt med plattången. Nu är mitt hår både längre och fräschare.  Tänk på att inte tvätta håret ända ut i längderna, så länge ni inte har något spciellt i håret som ska tvätta bort. Schampo sliter och det är inte längderna som är flottiga och behöver tvättas, det är hårbotten.

När jag fixar håret tycker om att locka det, vilket jag gör med plattång, för att det ska hålla sig brukar jag rulla upp luggen och håret mitt på huvudet i rullar, resten rular jag bara upp och fäster med en hårnål. Jag sprayar lite lite hårspray och låter det vara, helst över natten. 

Torsdagskväll

Efter en rolig kväll med drinkar och trevligt skällsksp måste jag nu plugga, har skjutit upp det för länge!

Upp