malvaadele

Helgen

Facelook samt bilder från helgen. Har gjort både det ena och det andra men i stort sett träffat fantastisa vänner och haft det bra!

London genom min kamera

Har inte tänkt på att lägga upp något här från kameran, men varför inte. Måste bara rekommendera restaurangen Tibits om ni ska hit! Kan uppskattas även av den som inte är intresserade av vegetarisk mat specifikt, jättegott! 

Godnatt!

 

Lördagssnaps

Nationer är ju verkligen så mycket roligare än samtliga av våra uteställen, synd att jag inte kan ta del av det i någon större utsträckning utan kårleg! 

Fin under

Operation byta ut gamla underkläder.  Nu känner jag att jag verkligen växt ur mycket både storleksmässigt och stilmässigt, så jag satsar på att köpa lite nya set. Jag föredrar att köpa i matchande par, men det gick tyvärr inte till det blommiga stumpebandet ovan då resten var slutsålt, hittade den i alla fall på Agen Provocateurs januari-rea! men jag ska försöka hitta något set som passar till i liknande färg som basen. De andra två köpte jag på Intimisu i London. 

LDN

 

I morgon åker jag till London och blir borta över helgen, det ska bli skönt att komma bort lite innan skolan börjar på riktigt. Jag lär knappast blogga men jag finns ju alltid på instagram under malvaadele!

Amélie

Brukar titta på min favoritfilm Amélie när jag inte kan sova, om nu- eller bara för att neutralisera sinnesstämingen när den är ur led. Finns på både Netflix och Viaplay. 

 

 

Upp