malvaadele

60 kvadrat

'

Bästa 60, har alltid för trevligt här. Vi har passat på att hänga lite extra här den senaste helgen innan de stänger för sommaren.

Till vardags

Till vardags

 


 
Ovan är ett par exempel på vardagsoutfits som jag tycker är helt perfekta. Jag vill ha lite balans och känna mig vägavvägd. Det gör jag inte när jag (till vardags) är uppklädd från topp till tå, jag känner mig superstiff. Jag gillar heller inte att vara för loose, då känner jag mig trashig istället. Jag älskar att bryta av en bomberjacka och sneakers med något mer dressat som ett par kostymbyxor.

Morning glory

Startade morgonen med en permanent fransböjning där jag stötte på Sofia som var där av samma anledning, haha. Vi åt crepes och myste i solen. Utöver det har jag hängt på stan med Mira, kikat på sommarplagg och sprungit lite ärenden. Studenten i morgon herregud! :s

Mockafeber

 

Så fint att matcha brun mocka med någon varm röd elle rosa nyans. Skorna är åt det kalla hållet men har en stark färg som jag tycker gör sig fint det med.

Första juni

Middag hos Sofia/ Barhäng med Siggelin/ morning glory med ett litet fluffigt crew

 

Bilder från den senaste tiden. Har njutit av ledigheten med vänner, sklan är äntligen över! helt sjukt. Och om några ynka dagar tar vii studenten. 

Upp