malvaadele

Ytterplagg

Rosa ulljacka Yumi/ Tweed St.Michael (vintage)

Ytterplagg är viktigt för mig. En fin, klassisk kappa är lätt att matcha och kommer till använding var och varannan dag, därför borde valet av den prioriteras. 

En söndag

Föreställningen var riktigt rolig! Det var en modern tolkning av Shakespears trettondagsafton. Jag har aldrig ätit brunch på Grand Escalier tidigare, men den var faktiskt riktigt bra, kan rekommendera den! (framför allt om ni gillar kött)

Välkomnar lovet

Startade lovet med räkor och myskväll! I morgon ska jag till Stockholm för att se trettondagsafton på Dramaten med mamma, ska bli väldigt spännande. 

Klassiska bågar

Johnny Depp, Fear and Loathing in Las Vegas, 1998

Paul Newman/ Gucci aviator från Net-a-porter

Efter kattmodellen så känner jag mig som snyggast i aviatorglasögon. Har nyligen köpt ett par nya som ni kan få se när solen kikar fram!

STUDENT 2015

 

Student 2015

 

De ovan kommer från net-a-porter.

Jag har själv inte bestämt mig för någon än, jag har inte ens letat så aktivt. Men jag är sugen på någon i en likande modell, fit and flare. Som det ser ut nu så utesluter jag fodralklänningar helt, t.o.m hel-figursytt. Däremot får det gärna vara något i stil med Alaïa, tajt i midjan och större delen av höfterna med vid kjol. Figursytt i ett stretchigt material skulle kunna fungera, men ett fodral känns alldeles för jobbigt i proportion till aktiviteterna. Jag vill bara känna mig så bekväm som möjligt rent fysiskt. 

Är man intresserad av något figursytt som är tajt hela vägen så är längden det enda jag har starka synpunkter på. Jag är allergisk mot Nellys eget sortiment, klänningarna är alldeles för korta. Längden måste vara anpassad till modellen på klänningen. En kortare längd är att föredra på med lösa/vida modeller. 

 

Student 2015

1./ P.a.r.o.s.h. 2./ Diane Von Furstenberg 3./ Sail Away 

Helg!

I brist på annat så får det bli en bild från förra helgen, den påminner mig om att det första jag ska göra just nu är att städa rummet! Kul med helg. Får se vad jag hittar på!

Upp