malvaadele

Kategori: mode

Fjärilshuset

En dag i fjärilshuseet, lyckades tyvärr inte landa någon fjäril den här gången men det fanns annat fint. 

 Brillor från Tom Ford, scarf från Weekday och jeans Levis 501 

Kvalborg på stocken!

Levis 501

Jeansen som funkar till det mesta! beställde dem från Beyond Retro, det var lite av en chansning då storlekarna kan skilja sig lite även om det är samma modell, men de passade som tur var. Utgick från sorleken på ett annat par som jag klippt av till shorts. Även om den mer klassiska bild nummer ett är mer min stil innerst inne så tycker jag jeansjackan är lite kul, om man har något enkelt till så den får sticka ut för sig själv. 

Stylist

 

Just nu läser jag en stylistutbildning i Stockholm. Just nu har vi påbörjat ett projekt tillsammans med fotografstudenterna på Kulturama, det är mycket att göra men jag ska försöka uppdatera så ofta jag kan eftersom jag tycker att det är roligt att dela med mig här!

Summering

En utekväll med Signe och födelsedagsfirande för Sofia!

Gillade kombinationen skinn och satin 

 

 

Till vardags

Till vardags

 


 
Ovan är ett par exempel på vardagsoutfits som jag tycker är helt perfekta. Jag vill ha lite balans och känna mig vägavvägd. Det gör jag inte när jag (till vardags) är uppklädd från topp till tå, jag känner mig superstiff. Jag gillar heller inte att vara för loose, då känner jag mig trashig istället. Jag älskar att bryta av en bomberjacka och sneakers med något mer dressat som ett par kostymbyxor.

Mockafeber

 

Så fint att matcha brun mocka med någon varm röd elle rosa nyans. Skorna är åt det kalla hållet men har en stark färg som jag tycker gör sig fint det med.