malvaadele

Kategori: Outfits

Rosa

 

Rosa fluff från Zara. Levi's 501, strumpor från Stories och skor från Asos. Örhängen och cashmeretröja - vintage. Allt går att hitta om man vet vad man letar efter (och har lite researchskills) ebay is your friend <3

Tweed-like

Sprang in på Zara efter jobbet, jag har en lista på saker jag vill ha och behöver men det blir ju alltid så att man springer på annat y'all know! Tröjan ovan var väl egentligen inget speciellt, den såg mest lite cute ut på galgen.

Lördag

Jag gjorde mig redo för en kväll i Stockholm, eventuellt. Sen blev klockan så himla mycket och jag insåg hur trött jag egentligen var. Until next time! det vill säga måndag. Får passa på att ta det lugnt istället och vila upp mig för en ny vecka av både skola och jobb. Ses i morgon blöggis! 

Ricky

Väska från Ralph Lauren i modellen Ricky och topp från Zara.

Har kommit på mig själv med att vara totalt kär i miniväskor, så söta och nätta och perfekta att gå ut med, som man gärna gör lite för ofta haha.

Fjärilshuset

En dag i fjärilshuseet, lyckades tyvärr inte landa någon fjäril den här gången men det fanns annat fint. 

 Brillor från Tom Ford, scarf från Weekday och jeans Levis 501 

Kvalborg på stocken!

Stylist

 

Just nu läser jag en stylistutbildning i Stockholm. Just nu har vi påbörjat ett projekt tillsammans med fotografstudenterna på Kulturama, det är mycket att göra men jag ska försöka uppdatera så ofta jag kan eftersom jag tycker att det är roligt att dela med mig här!

@slakthuset

Jag och Signe blev sugna på dagsfest förra helgen så, så fick det bli. Vi slutade upp på slakthuset där vi hade väldigt roligt! 

Mockafeber

 

Så fint att matcha brun mocka med någon varm röd elle rosa nyans. Skorna är åt det kalla hållet men har en stark färg som jag tycker gör sig fint det med.

Clubmaster

Efter att ha haft ett par för svaga glas ett tag nu så har jag äntligen tagit tag i saken och fixat nya! (när jag kände att jag höll på att gå full blind)

En söndag

Föreställningen var riktigt rolig! Det var en modern tolkning av Shakespears trettondagsafton. Jag har aldrig ätit brunch på Grand Escalier tidigare, men den var faktiskt riktigt bra, kan rekommendera den! (framför allt om ni gillar kött)

Helg!

I brist på annat så får det bli en bild från förra helgen, den påminner mig om att det första jag ska göra just nu är att städa rummet! Kul med helg. Får se vad jag hittar på!

Roller hat

Har köpt julklappar, varav en är en liten nyårsblåsa till mig själv som satt som en smäck. Kan visa den i morgon. Ha så trevligt i kväll, det ska jag!