malvaadele

Kategori: Outfits

Snapshots från fredagen

Efter skolan försökte jag hitta någon passande pyjamas att ha på mig till kvällen, Anna styrde nämligen pyjamasparty! Skönt att festa med komfort som Signe sa, så roligt att se alla komma inrullandes i pyjamas. 

Snapshots

Kappa Ti-Mo ss 14/ boots Zara 

Tog igen lite med Sofia efter skolan. Pratade om det senaste, fikade och kikade i affärer.  Det finns så mycket fina kappor!

En söndag i Stockholm

Jag borde införa en liten Stockholm-varje-helg-tradition, vi älskar det här. Jag och Signe har strosat runt både på söder och i stan, ätit den bästa sushin och kikat på de nya höstkläderna som kommit in i affärerna. 

Sunday funday

I går var det söndag, en annars tråkig dag som vi ville liva upp. Det slutade med att jag, Vera och Sofia åkte hem till en vän där vi umgicks med ett trevligt gäng. Vi drack vin, pratade med mera. Vi får se vart den här måndagskvällen tar vägen. 

Födelsedagsfirande

I går hade jag som en födelsedagsbrunch här hemma med vänner. Jag fick öppna jättefina presenter, vi åt mat av franskt tema, badade och hade allmänt trevligt. I dag drar vi Kroatien (!!!) 

 

Midsommar

Har lagt fram klänning och smycken för kvällen, och vädret kan inte stoppa mig. Jag är nöjd för att det inte ska regna och det är tillräckligt för mig! Vad tycker ni? jag älskar det. Nu ska jag fixa håret. Later!

 

Dagens

Har inte riktigt bestämt mig, vet bara att jag vill ha skorna! aldrig använt de än, samma sak gäller ytterkoftan ovan. I kväll ska jag ut och äta med tjejerna, ser fram emot det! 

Fredagens

Jag har haft en fruktansvärd dag rent ut sagt, det var när jag råkade återställa min mobil utan att säkerhetskopiera innan som den sista droppen rann över bägaren och jag bröt ihop. Alla bilder på min mobil är borta, och allt annat på den också för den delen. Men jag är stark!! det ska inte få stå i vägen för kvällens pluggande inför provet i morgon. Jag har lagt fram morgondagens kläder också, har dubbelt av flera saker då jag inte riktigt kan bestämma mig, vi får se när jag vaknar i stället!

Spotted

Jag har haft en cape på inköpslista i bakhuvudet sedan ett år tillbaka, det kanske börjar bli dags nu? Sprang på denna när jag var på stan i dag, det kanske jag inte skulle ha gjort. Nu är den allt jag tänker på. En cape i vitt så här års låter alldeles perfekt. WANT.

En liten färgklick

Det är faktiskt precis vad man blir, en liten färgklick..framför allt med en gul väska som jag hade under dagen. Jag älskar tröjan ovan! det är min systers nya men jag passade på att låna den i dag. Efter skolan åkte jag ner på stan för att köpa det sista till Mickes födelsedagspresent. 

 

Transparent spets

Tråkigt att man tröttnar på allt man har. Plockade fram denna blus från Ti Mo till i dag som jag så sällan använder trots att den egentligen är fin. En stor del bart axelparti och synliga nyckelben med en markerad midja av banden som knyts runt. 

Glitter glitter

En gammal blazer, kjol från Filippa K

Har kikat lite i garderoben och funderat över vad som ska bli prio ett på min inköpslista, men den får jag skriva vid ett senare tillfälle för nu hinner jag inte. Ska byta om till något bekvämare och gå ut och äta grillat! Efter det ska jag hoppa på cykeln till Signe där vi ska spendera kvällen.

Helgen

1. Frukost på sängen//2. reparation av mina skavsårsskadade fötter, först ut till hjälp: Michael Kors.

Lugn och fin helg. I går var vi ett litet gäng hos Vera för att mysa och ha det trevligt, och det hade vi väl minst sagt. Efter en fruktansvärt lång och kall väntan på bussen så kom jag, Signe och Amanda äntligen hem till Signe där vi sov. I dag är det nya tag som gäller fast jag egentligen inte orkar, slutspurten innan sommaren är officiellt här. 

Sorry not sorry

Mitt skolarbete slukar min tid till annat, något jag försöker ändra på då det blir så fruktansvärt tråkigt efter ett tag. Slänger i alla fall in två pics! nu ska jag laga middag till mig själv och välja ut något lämplgt ur plugg-högen. Hörs i morgon, later!

Morgondagens

Spar lite av min dyrbara morgonstund genom att lägga fram morgondagens kläder. Väldigt vågat vädermässigt, skorna kommer tråkigt nog bli kvar inne (antagligen) med tanke på underlaget, har en fruktansvärd skogsväg till bussen. Nu ska jag snart lägga mig, tjingeling! 

I min väska

Klarar mig knappt med min pollenmedicin, vet inte vad jag skulle gjort utan den. // Min lilla (stora) rosett som jag nästan alltid sätter fast högst upp på hästsvansen för att liva upp en dyster toffs. // Ett smycke av något slag brukar jag oftast ha till reserv i väskan, helst ett par extra pärlörhängen (glömmer alltid på morgonen. // Highlighter från DuWop.// Solisar, givetvis. // Min bästa parfym. // Kvarlevor från helgen Ladurée-shopping, testade två nya jättegoda smaker!