malvaadele

Kategori: Q/A

Svar på kommentarer

Jag fick några kommentarer angående min sovmask som är inspirerad av Breakfast at Tiffany's från folk som undrar vart jag köpt den, och svaret är att jag fått den i present av min fina pojkvän. Jag hade bara nämt den vid något tillfälle, men det hade han tydligen snappat upp. Den kommer från märket Mary Green, jag skulle dock inte rekommendera att beställa från deras hemsida då de skickar från USA..om ni inte vill betala uppåt 800 för den vill säga, det var där någonstans det landade med alla extra kostnader. Men jag är glad i alla fall, tack igen (<3)

Så fin du är - var kommer klänningen ifrån?

(angående detta inlägg)

Svar: Tack och bock, den kommer från Ti Mo

Ett par svar

Vart köper du alla nyttiga produkter?

Svar: Jag har bara min mamma att tacka, det är hon som har influerat min kost och min kunskap inom ämnet hela livet, och det är även hon som handlar allt! om det är någon speciell produkt du syftade på och som du vill ha tag i så är det bara att fråga. 


Hej! Jag har letat efter en sån jacka jag vet inte hur länge.. Måste bara fråga, du har inte lust att sälja den? :) Kram Amanda

Svar: Just nu har jag lite använding för den då den är lite tjockare än min andra vita kappa, dock kan jag absolut tänka mig att sälja den inom en snar framtid. Håll utkik på bloggen!Svar

Fin klänning! Ser att du har bar rygg och undrar vad du har under klänningen? Kan inte använda freebra då storlekarna är för små för mig. Har du några bra tips? Kram 
(angående nyårsklänningen) 

Svar: Jag använde min freebra från Twilfit, deras är faktiskt riktigt bra! och finns enda upp till storlek E. Jag har denna, men de har flera olika varianter som du kan se på hemsidan. Annars är ju nipple covers ett alternativ, framför allt om man ska ha en tajtare klänning som trycker åt vid bysten så man inte behöver bh. Kramis


Hur har du gjort den? snyggt!!
(angående min frisyr till nyår) 

Svar: En stram toffs mitt på huvudet, följt av en extra stor hår-donut, samt mycket gelé och hårspray! 


Åh visst är det "arabian flower" mönstret? Vart har du köpt den, och vad kostar den? x

Svar: Jag hittade det på Rådhuset i Uppsala när jag letade efter ett datorfodral, visste inte att hennes fannns här men it shure did. Det kostade ca 1200. Jag vet inte om någon la märke till det på en av bilderna jag la ut men en av etiketterna på insidan satt upp och ner, lite irriterande. Så nu har jag varit och bytt det. Den enda som finns kvar på rådhuset är den defekta som jag lämnade tillbaka, så ni vet om ni skulle vara intresserade av ett, vänta tills det kommer in nya eller köp någon annanstanns ifrån. 

Frågor och svar

Hur gammal är du?: Jag är sjutton år!

Kan du tipsa om gymnasium? vart du går osv: Jag skulle nog Rosendal eller Katedral om jag inte skulle gått på Fyrisskolan nu. Min klass är väl bra och undervisningen är helt okej när jag tänker efter (tror inte att det är tillräckligt). Fyrisskolan i sig är engentligen ingenting för mig, den är för stor för mig och det är så mycket människor överallt hela tiden, de flesta är människor som jag inte umgås med på fritiden heller. Man ska välja skola för utbildningens skull, inte vännernas. Men nu går jag ju på en skola som varken har den undervisningen jag är ute efter, och utan alla de där människora jag umgås med på fritiden? men jag gjorde ett val, jag antar att jag var osäker i ettan och inte visste vad som skulle bli bäst för mig. Jag tänker på att välja till extra ämnen i 2:an och 3:an som kan vara bra att ha efter gymnasiet, t.ex. en extra kurs i natur som jag läser nu, för att få chans till en bredare valmöjlighet på universitet senare. 

Alla är olika och är ute efter olika linjer och typer av skolor, men om du frågar mig personligen så skulle jag inte tipsa om att börja på Fyrisskolan. 

Q/A

Trivs du där du bor nu? Hur är grannarna, känner du några? Berätta :) tror många undrar.

Svar: Har fått några frågor om vart jag flyttat med mera som jag har glömt att svara på, så jag tänkte göra det nu! Jag har alltså flyttat till en villa i Vänge, och ja jag trivs. Har inte fått ordning allting inredningsmässigt än såklart men det är på gång, när allting är i sin ordning (och inte minst mitt eget sovrum) så kommer det kännas fantastiskt skönt. Jag har en närmre vän som bor i Vänge, och en som bor en liten bit utanför vilket är kul. En av mina grannar är en jämnårig bekant till mig som jag hälsat på, annars har jag inte träffat de andra grannarna men de är säkert trevliga!

Självförtroende?

du är väldigt vacker! Skulle du säga attdu har bra självförtroende och vad är du mest/minst nöjd hos dig själv? (du har väldigt fina ögon)

Svar: Tack, vad snällt! Har svårt att svara på den frågan. Jag skulle säga att jag har självfötroende, och att det är något som blivit bättre allt eftersom med tiden, det kanske har och göra med att man blir äldre och växer i sig själv. Självkänslan spelar väl också in här då jag anser mig ha vuxit och blivit än bättre person på flera punkter jämfört med ett par år tillbaka. Jag har blivit tryggare i mig själv och jag tvivlar inte. Jag skulle väl kunna rada upp ett flertal saker som jag gärna skulle ändra på men vad ska det vara bra för? Alla har väl saker som man är mindre nöjd med. Har inget speciellt favoritområde direkt men jag är ganska nöjd med min ögonfärg, just för att jag gillar lite mörkare ögon och tycker det är fint. Jag har brun-gröna ögon, och det är tur i mitt fall för jag skulle nog inte passa i något ljust som tex blåa.

Självförtroende kommer såväl utifrån som innifrån, och då menar jag inte genom bekräftelse i form av likes på dina bilder, utan genom lycka. Känner jag mig lycklig och har människor runt mig som jag gillar och mår bra av så får det mig att växa både i självkänslan och i självförtoendet. Om du är med människor som uppskattar dig och tar fram det bra i dig så kommer du säkert lära dig tycka om eller åtminstone acceptera dig själv. Till skillnad från att vara med någon som trycker ner dig och gör dig liten, det är något som däremot sänker självförtroendet och självkänslan. 

Försök att framhäva det du är nöjd med istället för att lägga så mycket tid på annat skit.


Vad vill ni se mer av?

Som rubriken lyder, vad vill ni se mer av här i bloggen? Har för tillfället inte lika mycket tid att ta så mycket bilder som jag skulle vilja och så vidare, är ganska upptagen med ditten och datten ett tag framöver
men jag försöker göra tid här också för jag älskar detta och tycker att det är roligt. Bring it! så jag kan ha önskemålen i åtanke framöver när jag bloggar. 

Q/A

Hur många syskon har du? Kan du berätta lite om dem?

Svar: Jag har två systrar, Miriam som är tretton år och Linnea som är tjugotvå. Dock så är det bara jag och Miriam som fortfrarande bor hemma! Linnea har varit i Barcelona ett tag nu för att plugga, men hon kommer hem snart. Det ska bli roligt att träffa henne igen!


Gud va snygg du är! Vad har du för klocka?

Svar: Tack, vad snällt! Jag har en guldig och en silvrig men jag antar att du syftade på den guldiga. Färgen blir dålig på bild men den är ljust guldig, lite champagnefärgad.
Märket är Fossil och den är köpt på Stjärnurmakarna. 

De flesta kommentarer svarar jag oftast på direkt i fältet, så gå in och titta där om ni undrat

Upp