malvaadele

Lördag

Jag gjorde mig redo för en kväll i Stockholm, eventuellt. Sen blev klockan så himla mycket och jag insåg hur trött jag egentligen var. Until next time! det vill säga måndag. Får passa på att ta det lugnt istället och vila upp mig för en ny vecka av både skola och jobb. Ses i morgon blöggis! 

Högglansigt

Nu är jag visst här igen, och för min hälsas skull förhoppningsvis för att stanna. Kvävs av kreativ förstoppning om jag inte får ge utlopp för den, och vad är väl mer passande än en virtuell dagbok?

Ricky

Väska från Ralph Lauren i modellen Ricky och topp från Zara.

Har kommit på mig själv med att vara totalt kär i miniväskor, så söta och nätta och perfekta att gå ut med, som man gärna gör lite för ofta haha.

Fjärilshuset

En dag i fjärilshuseet, lyckades tyvärr inte landa någon fjäril den här gången men det fanns annat fint. 

 Brillor från Tom Ford, scarf från Weekday och jeans Levis 501 

Kvalborg på stocken!

Levis 501

Jeansen som funkar till det mesta! beställde dem från Beyond Retro, det var lite av en chansning då storlekarna kan skilja sig lite även om det är samma modell, men de passade som tur var. Utgick från sorleken på ett annat par som jag klippt av till shorts. Även om den mer klassiska bild nummer ett är mer min stil innerst inne så tycker jag jeansjackan är lite kul, om man har något enkelt till så den får sticka ut för sig själv. 

Hårfärg

Efter att ha råkat färga utväxten med en toning så blev jag alldeles röd och för mörk i hårbotten, försökte åtgärda problemet hos frisören med lite ljusa slingor. Det blev lite ljusare men de rödaktiga nyanserna i hårbotten finns fortfarande där. Synd att det sliter så mycket att färga, annars skulle jag fortsätta färga direkt till jag blir nöjd. Men det är gelt okej nu, jag har betydligt ljusare hår nu än vad jag har haft tidigare i mörkbrunt, det här passar mig eentligen bättre!

Julafton och nyårsfirande

Vilket kärt återseende att hitta hit igen! Har hunnit fira jul med släkten och nyår med vänner. Mickan styrde ihop en klassisk skaldjursmiddag åt oss, spenderar gärna sista timmarna på året över en god middag (<3)

Stylist

 

Just nu läser jag en stylistutbildning i Stockholm. Just nu har vi påbörjat ett projekt tillsammans med fotografstudenterna på Kulturama, det är mycket att göra men jag ska försöka uppdatera så ofta jag kan eftersom jag tycker att det är roligt att dela med mig här!