malvaadele

Kategori: skönhet

Ny vecka

Har varit lite frånvarande här, har mycket att göra just nu. Kvällen blev inte som planerat men det gör inte så mycket. Ska åka och ta hand om min sjukling. Godnatt på er!

Sparkle dress

Glittrig klänning jag köpte i Göteborg som jag inte visat helt. Tycker den är jättefin i rätt sammanhang.

Sista dagen på jobbet idag, har fått två veckors ledighet denna sommar om man räknar med den sista veckan jag får nu innan skolan börjar, mycket roligt. Får se vad jag gör ikväll, vet inte riktigt än. 

Söndag

Sista dagen i Uppsala. Imorgon (eller idag) åker jag till min släkt i Ulricehamn, kommer vara där tills på fredag, alltså inte så länge. Jag kan iallafall blogga därifrån, det blir bra! 

Svar

Funkar det att göra sådär med håret? blir det lockar när man tar ut hårklämmorna? (angående det här och det här inlägget)

Svar: Jag gör det inte för att locka håret, det fungerar inte. Utan helt enkelt för att få lite volym och ett naturligt svall utan att slita på håret. Nu var dom här bilderna ganska dåliga exempel eftersom jag bara haft i klämmorna en kortis här, men det blir ungefär sånt här resultat fast mera, om jag har i dom längre. Krokar helt enkelt, böjda och rundade toppar. Vill få bort det där helt platta håret som gör att allt bara ser dött och livlöst ut. Om det här fungerar beror såklart på vad för hår man har. Eftersom jag inte anväder några styligprodukter eller någon värme alls när jag gör detta så är det ju inte ett speciellt långvarigt resultat, men det håller någolunda för mig!

Godnatt

Det räknas inte som en repost om den förra var svartvit (!). Har förövrigt inte så mycket att meddela, förutom ett godnatt till er alla. May the lord be with me tomorrow, jag ska göra mitt bästa. Later 

Fix

Älskar när jag har extra långtid på mig att fixa håret och sminka mig, gärna flera timmar. Och det är vad jag passat på att göra nu, böjer till håret lite för tillfället utan värme, håller dock inte så länge då jag inte gärna använder hårspray, men men.

Hairdonut

Har haft mest uppsatt på senaste främst för hårets skull, vill inte platta så mycket. Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om uppsatt hår på mig själv. I allmänhet tycker jag det är jättefint med typ en stram toffs eller en bulle, men ofta så trivs man ju bäst i utsläppt hår.  

Måndag

Lite tråkig idag. Pike Boomerang, byxor Lindex.  

Slutade tidigt idag vilket blev en positiv överraskning, har inget att plugga heller. Håret blev mörkare,nästan lite för mörkt. Man ser inte så bra på bilderna så jag kanske kan visa någon bättre senare. 

Curly gaal

Vad sägs? jag har aldrig lockigt hår då jag aldrig tyckt att de passar mig. Men nu fick jag ett infall igen och ville ge de en sista chans, eftersom jag tycker de är väldigt fint på andra. 

Smink

Har skaffat mig lite nytt. En highlighter från DuWop och en foundation från Maybelline, skillnaden är att den är väldigt lätt och lägger sig inte som ett tjockt lager. I vanliga fall använder jag inte foundation men jag ville ha någonting för att jämna ut, tycker mig se lite pigmentfläckar från solning.

Skulle kunna gå in på ögonbrynen där jag också skaffat lite nytt men det orkar jag inte göra nu, dom är det största jobbet. Men åtminstone har dom börjat växa lite och är på väg att återhämta sig från allt dom drabbats av genom tiderna.

Fix

Kände mig akut urtvättad och tråkig i håret, behövde göra något genast så köpte ett färgshampoo hos frisören, vet inte hur resultatet blev än men det var kladdigt och jobbigt att sätta i håret, kändes precis som en vanlig färgning då den färgade av sig massa på händerna osv, plus att de inte håller så länge. Detta är något som bara lägger sig allra ytterst på håret och försvinner efter ett par tvättar. Med andra ord, måste snarast tillbaka till frisören och helst färga, hon tonade bara förra gången för bästa resultatet, och ja de blev verkligen bra men de håller sig inte.  

Brunett!

Var iväg till frisören tidigt imorse för att bli brunett igen, är väldigt nöjd. Känner mig hemma så här, då det är det jag brukar ha förutom detta året då jag blev ljus men nu är jag tillbaka igen. Vad tycker ni? 

Blonddd

Har varit i både Uppsala och Stockholm idag för att fixa håret. Som ni kanske ser så är det mycket ljusare, eller ja blont. Men bilden ger det verkligen inte rättvisa då det är mörkt och allmänt dålig belysning. Kan visa bättre imorgon istället! Mamma och jag är hema själva ikväll då pappa har något nattpass på Storvreta cupen. Så jag ade tänkt att bara vara hemma och ta det lugnt med henne och kolla på Fanny och Alexander. Bästa!